Selecteer een pagina

NATURA KERATIN  INSTANT KERATINE BEHANDELING

Deze keratine behandeling is een innovatief proces dat kroes, krullend, weerbarstig haar verandert in zijdezacht, glanzend en gezond haar. De behandeling is gebaseerd met keratine, dat is het belangrijkste eiwit van de huid, haren en nagels. Deze natuurlijke stof geeft haar de mogelijkheid om terug te keren naar zijn oorspronkelijke gezonde, glanzende, gladde staat.

Natura Keratin Instant staat toe om de pH van het haar dezelfde dag terug in evenwicht te brengen. De behandeling kan worden gebruikt voor alle haartypes, chemisch behandeld haar (gekleurd, gepermanent, relaxed, geblondeerd haar en haar met highlights)

Natura Braziliaanse keratine Hair Treatment. Geformuleerd om alle haartypes te transformeren. Waardoor het haar, glanzend, glad en pluisvrij blijft voor maximaal 4 a 5 maanden!

Op deze manier kan de klant vanaf de eerste dag het haar in de gewenste vorm afwerken. Dankzij Natura Keratin Instant kan de kapper dezelfde dag het haar knippen, kleuren en ontkleuren. Na de behandeling moet de klant het haar verzorgen met een shampoo en conditioner zonder sulfaat van het merk “Natura Keratin”.

En geen ander product te gebruiken anders verdwijnt de keratine snel weer uit het haar.

 

De kosten van een onze Keratine Behandeling € 200,-

💬Hoi Hester, kan ik een vraag stellen?